ОТКРИВАНЕ НА СКРИТИ ТЕЧОВЕ

ТЕРМОКЕМЕРА - ТЕРМОГРАВИРАНЕ -за Силистра

2


обслужваме град Силистра и област Силистра
за други области трябва предварително уговаряне.

Откриваме и Ремонтираме течове в бани, тераси или покриви. Опитни Термографи в Силистра.

Наличието на скрит теч в дома или офисът е в състояние да нанесе много сериозни вреди, защото водата, даже и само да капе, притежава наистина разрушителна сила. Ако бъде оставена продължително време да тече, без да бъдат взети съответните нужни мерки, щетите скоро ще бъдат налице. Това значи, че сериозни разходи ще са нужни за ремонт.

СКРИТ ТЕЧ В БАНЯТА
Течът в банята е в състояние да разруши всякакви видове повърхности – мазилка, шпакловка, замазка, плочки, изолации, дървени подове и всякакви други материали, ако им въздейства по-продължително. Може дори да се наводни помещението, ако течовете са обилни. Никога не пренебрегвайте признаците на теч. Ако ги забележите, веднага се свържете с екипа на строителна фирма енергобо за извършване на професионална термографска диагностика. Само по този начин ще избегнете проблемите.

Термокамерата се използва за откриване на течове. Употребата ѝ дава възможност да се види наличната влага по тавана или по стената. Показва я като студено или горещо място. С тяхна помощ може да бъдат установени течове, които иначе биха останали незабелязани. Често налице няма очевидни признаци.

За да бъде определено от къде точно идва течът, трябва първо да се намери причината. Само така ще се премахне възможността след ремонта отново да се появи.

Повечето течове се дължат на стари или корозирали тръби, сменени вертикални или хоризонтални щрангове с лошо качество и от небрежност към поддръжката.

Най-добрият вариант, в който успехът е гарантиран, е комбинацията между нови технологии и богат опит на специалистите. Така ще научим точното място на теча, размерът му и източникът на проблема.